Over ons

 

Wij zijn Paul en Sandra Benders en samen met onze lieve dochters, Mirte en Marit, wonen wij in het mooie Valkenburg vlakbij hotel Het Anker.

 

Na vele jaren binnen kantoormuren te hebben doorgebracht was het onze droom om het roer om te gooien en samen een kleinschalig hotel te gaan runnen. Begin 2018 was het dan eindelijk zover! De overname van het familiehotel Het Anker was per 1 april een feit.

Hotel Het Anker is gedurende 2 generaties met veel liefde en plezier door de familie Notten gerund, eerst door Mevrouw Notten-Scheyen en later door haar dochter Lilliyanne. Met veel zorg heeft Lilliyanne het hotel aan ons overgedragen. Wij hopen de vaste én nieuwe gasten in hotel Het Anker te mogen verwelkomen. Wij zullen er alles aan doen om dezelfde warmte en gastvrijheid te bieden als Lilliyanne en haar moeder dat jaren deden.

Wij vernemen graag van u tips, om ons hotel zo optimaal mogelijk voort te zetten.

 

Wij zijn zeer verheugd om dit goed onderhouden en gezellig hotel te mogen overnemen en hopen u in de toekomst als gast te mogen begroeten!

 

Tot snel, Paul & Sandra.

Wij, Paul en Sandra, samen met onze lieve dochters, Mirte en Marit.

De dag dat wij het glas konden heffen samen met de familie Notten.

Onze gegevens

 

Hotel Het Anker

Neerhem 67
6301 CE  Valkenburg

info@hotel-hetanker.nl​

043-6013111

Toer de France in Valkenburg. Valkenburg aan de Geul staat natuurlijk bekend als dé Fietsstad van Nederland. Er zijn vele recreatieve en prestatieve fietstochten in en rond Valkenburg, waarvan de Amstel Gold Race uiteraard de bekendste is. Enige jaren geleden, deed de Toer de France nog Valkenburg aan, de finish was destijds bovenop de welbekende Cauberg!
Kijk naar onze beoordelingen in ZOOVER.

© 2018 Hotel 't Anker.

  • w-facebook