Hotel Het Anker

 

Van harte welkom bij Hotel Het Anker!

Ons familiehotel is eenvoudig, netjes en knus. De kamers zijn rustig gelegen en zijn allen voorzien van een eigen douche en toilet. In het hotel is wifi.

Hotel Het Anker ligt op 200 meter van het gezellige en levendige centrum van Valkenburg aan de Geul en op ca. 10 km van Maastricht. De natuurgebieden het Geuldal en het Gerendal zijn dichtbij. Het hotel is zeer geschikt voor wandelaars, fietsers, motorrijders en andere levensgenieters.

Gasten met motoren of fietsen zijn uiteraard ook van harte welkom. De motoren of fietsen kunt u achter het hotel stallen of tegen een kleine vergoeding in een garage vlakbij het hotel. Uw elektrische fiets, kunt u gratis opladen als hotelgast. Laat het ons even van te voren weten.

Parkeergelegenheid is in de buurt van het hotel (€8,00 per dag), daarnaast is er beperkt mogelijkheid tot parkeren bij onze buren (€6,50 per dag); informeer bij ons vooraf of er nog plek is.

Verder hebben wij voor u o.a. een vrijkaart voor het Holland Casino Valkenburg, kortingkaarten voor Thermae-2000, en toeristische informatie van Valkenburg, Maastricht, Gulpen, Luik en Aken. Niet te vergeten: onze 'insider-tips'.

Heeft u naar aanleiding van een mogelijk verblijf nog vragen, belt u ons dan gerust en geheel vrijblijvend op.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,

Paul & Sandra Benders

Op zonnige en warmere dagen, is het prima vertoeven op ons terras. Wij hebben een kleine kaart voor een lekker hapje en drankje.
Een 2-persoonskamer.
Wij (Paul & Sandra Benders) zijn sinds 2018 de trotse eigenaren van Hotel 't Anker! Een ideale locatie voor uw korte of langere verblijf in het supergezellige Valkenburg aan de Geul, waar veel levendigheid gepaard gaat met prachtige natuur en cultuur.

Onze gegevens

 

Hotel Het Anker

Neerhem 67
6301 CE  Valkenburg

info@hotel-hetanker.nl​

043-6013111

Toer de France in Valkenburg. Valkenburg aan de Geul staat natuurlijk bekend als dé Fietsstad van Nederland. Er zijn vele recreatieve en prestatieve fietstochten in en rond Valkenburg, waarvan de Amstel Gold Race uiteraard de bekendste is. Enige jaren geleden, deed de Toer de France nog Valkenburg aan, de finish was destijds bovenop de welbekende Cauberg!
Kijk naar onze beoordelingen in ZOOVER.

© 2018 Hotel 't Anker.

  • w-facebook